top of page

Accu vervangen of reviseren

Uw e-bike heeft u inmiddels al een aantal jaar veel fietsplezier gegeven. Toch bent u de laatste tijd minder goed bevriend met uw trouwe maatje. U laadt de accu altijd 's nachts op maar als u de volgende dag naar uw werk fietst is de accu al bijna leeg!


Veroudering accu Na verloop van tijd worden accu's minder goed. Hoe vaker u de accu oplaadt en gebruikt hoe minder groot de capaciteit van de accu wordt. Dit kunt u merken doordat uw accu steeds sneller leegraakt en vaker aan de lader moet. Sommige dingen versnellen de achteruitgang van een accu. Bijvoorbeeld door niet op de juiste momenten naar een hogere of lagere versnelling te schakelen, veel gewicht mee te nemen op de fiets.


Maar een e-bike zonder accu is als een vis zonder water. En bovendien fiets het ontzettend zwaar, daarvoor kocht u natuurlijk geen e-bike.


Voorheen was er maar één mogelijke oplossing: een nieuwe accu. En dat kost veel geld.


Reviseren accu

Inmiddels is het mogelijk om de accu volledig te reviseren. Accu's van bijna alle merken kunnen een volledige onderhoudsbeurt krijgen voor de fractie van de prijs van een nieuwe accu. Hierdoor wordt fietsen op uw elektrische fiets weer een plezier!


Wilt u weten of uw accu in aanmerking komt voor revisie? Neem dan vrijblijvend contact op.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page